ALESSI JOY SKÅL BLÅ

275,00
500,00
Du sparer: 225,00

Super flot hamret blå skål i to forskellige størrelser. 

Model/varenr.: CR02/21 AZ
Lager: På lager

Formen og udsmykningen af en stålplade er skabt gennem en sofistikeret og moderne støbeteknik. Den har udefinerede kanter og et fascinerende spil med reflektioner. Teksturen fremkalder profilen fra den digitale verden og genfortolker stål ved at spille på den flygtighed af designet, hvilket gør skålen glat og naturlig, selvom det er krystalliseret i et fast stof.

Alt i alt en rigtig lækker skål som kan benyttes til mange forskellige ting såsom frugter, brød og meget andet.

Design: Claudia Raimondo
Producent: Alessi
Mål: Lille: Ø21cm. Stor: Ø37cm.
Materiale: Stål
Farvemuligheder: Rød, blå

 

Følg os på Facebook & Instagram:

FØLG OS PÅ FACEBOOK FØLG OS PÅ INSTAGRAM

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.