En bordlampe er en oplagt lyskilde på skrivebordet, men fungerer også godt på en skænk eller reol, hvor der mangler belysning. Vi har bordlamper fra kendte danske brands som HAY, Menu og House Doctor i materialer som glas, beton, messing og silikone i spændende kombinationer.

Populær
-50%
697,50 kr.
1.395,00 kr.
Du sparer: 697,50 kr.
Lager: Ikke på lager

Bordlamper til skrivebordet 

Den smukke Cloche bordlampe fra Hay med den skæve arm og den klassiske skærm fungerer fint som skrivebordslampe, hvor lyset peger direkte mod underlaget, hvor den står. Den mere traditionelle skrivebordslampe PC bordlampen fra HAY er en funktionel lampe, der via en gasfjeder kan stilles i en hvilken som helst position for at skabe lys i den retning, man har behov for.

Minimalistiske bordlamper til hylden eller vindueskarmen

En bordlampe må ud over at have en praktisk funktion også gerne være dekorativ og afspejle ens personlige stil. Menu har designet en lille lampe, Socket Occasional lampe, hvor lampens fod er i massiv børstet stål. Det er en stilren lampe i en lille størrelse, som passer fint på hylden, i vindueskarmen eller på natbordet. Det minimalistiske design går igen i Turn on bordlampen fra HAY, hvor en base af aluminium udgør lampens fod, og fungerer samtidig som en kontakt, som øger eller dæmper lysstyrken, når den drejes.

Ledningsfrie bordlamper

Den multifunktionelle Carrie LED lampe fra Menu er en bærbar letvægtslampe med USB oplader, så lampen kan tages med ud i haven, til stranden eller på skovturen, men er også fin som en bordlampe på sengebordet eller på reolen.