COOEE DESIGN LIGHT BOWL 10CM - BLACK

269,00

Med sin unikke udformning og design kan den stilrene Light bowl fra Cooee Design anvendes både som skål og som fyrfadsstage.

Lager: På lager

Med sin unikke udformning og design kan den stilrene Light bowl fra Cooee Design anvendes både som skål og som fyrfadsstage. Skålen er udformet i porcelæn og har den samme matte yderside som de populære Ball vaser. Låget er udført i poleret messing.


Producent: Cooee Design
Mål: Ø10cm, H:5,5cm
Materiale: Porcelæn og messing

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.