CoolSnowGlobes blev grundlagt i Vermont og inspirationen til de smukke snekugler stammer fra landets smukke efterårsfarver og vintre. Tanken bag er at indfange disse stemninger i en stilfuld snekugle, som kan stå fremme året rundt og som passer smukt ind i det skandinaviske hjem - et kunstobjekt og legetøj for voksne - i en ny udgave af den gamle kending, som vi kender den fra barndommen.
Her på siden finder du et udvalg af Coolsnowglobes - smukke snekugler - som udentvivl vil skabe blikfang i hjemmet eller vil glæde den heldige modtager.

Populær
-40%
299,40 kr.
499,00 kr.
Du sparer: 199,60 kr.
Lager: På lager

Betagende stemninger samlet i en snekugle

Hos Trendcorner finder du et godt udvalg af snowglobes, som hver især er fyldt med betagende stemninger og farver.
Oplev de smukke farver i de skiftende årstider, gå på opdagelse i Paris og New York eller kom i ægte julestemning med de smukke julekugler, hvor sneen daler ned over landskabet. Alle snekugler har sin egen historie, sin egen fortælling og er derfor en oplagt gaveide til dig selv eller en du holder af.

En CoolSnowGlobe er dragende og smuk på en gang, og når den rystes har den en yderst beroligende effekt på iagttageren. Snekuglen er flot at have stående på reolen eller hylden som en dekorativ designgenstand, som vil kunne bruges år efter år.

Der kommer hvert år flere snowglobes til samlingen, og nogle laves kun i et begrænset antal. Snekuglen tåler ikke direkte sol, da det kan få vandet til at skifte farve. De er fremstillet af glas og står fast på en base.