COOLSNOWGLOBES MINI CRYSTAL BUDDHA

149,00

En dekorativ snekugle fra CoolSnowGlobes, som er en nyfortolkning af den klassiske snekugle vi kender fra julen. Denne Crystal Buddha er en miniudgave og leveres i en to go stofpose.

Model/varenr.: CS301-BU
Lager: På lager

En dekorativ snekugle fra CoolSnowGlobes, som er en nyfortolkning af den klassiske snekugle vi kender fra julen. Denne Crystal Buddha er en miniudgave og leveres i en to go stofpose. Et stilfuldt kunstobjekt, som kan stå fremme året rundt. Kollektionen indeholder forskellige snowglobes med hver deres indhold og historie bag.

Design: Crystal Buddha mini to go
Producent: CoolSnowGlobes
Mål: Ø:4,5cm H:5,5cm med basen
Materiale: Glas
Yderligere info: Undgå at stille snekuglen i direkte sollys
Rengøring: Tørres af med en blød klud og lidt glasrens

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.