SELECTED BY WALNUTSTREET BALANCE

179,40
299,00
Du sparer: 119,60

Motivet bliver hentet fra detaljer i omgivelserne; teksturer, linjer eller udsnit fra virkeligheden.

Model/varenr.: KN-16
Lager: På lager

Kristine Norlander's fotografier kan karakteriseres ved rene, harmoniske udtryk i minimalistisk stil.

Alle billeder er som udgangspunkt fotograferet og redigeret ved hjælp af en iPhone. Herefter bliver de printet på premium fotopapir og skåret til i hånden.

Motiverne bliver hentet fra detaljer i omgivelserne omkring hende; teksturer, linjer eller udsnit fra virkeligheden, som får en ny betydning når de rammes ind og transformeres til fotografi.

Design: Kristine Norlander
Producent: Selected by WalnutStreet
Mål: 30x30 cm.
Materiale: Trykt på 260 g/m² høj-kvalitets mat fotopapir, printet med HP vivera blæk, som er UV stabil i mange år (holder farverne).

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.