DIESEL LIVING GHOST SHELL GLASKUPPEL

624,50
1.249,00
Du sparer: 624,50

Skab en rå stemning med denne fine Ghost shell fra Italienske Diesel.

Lager: På lager

Skab en rå stemning med denne Ghost shell fra Italienske Diesel. Perfekt til udstilling af de små nips du holder allermest af eller lav smukke dekorative opsætninger. Halvdelen af glasset består af et spejl som giver en flot dybde og får den til at virke ueendelig.

Inspirationen til glaskuplerne stammer fra værktøj, skruer og bolte og passer perfekt til resten af Machine collection serien med bl.a. kopper, tallerkner, skåle, lysestager og meget mere.

Design: Diesel living
Producent: Seletti
Mål: Ø20 x H34cm
Materiale: Top i glas og bund af porcelæn

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.