DIESEL LIVING MACHINE COLLECTION TALLERKENER 3 STK.

440,80
760,00
Du sparer: 319,20

Pakken indeholder 3 forskellige tallerkener som gør det spændende at dække op med.

Model/varenr.: 10915
Lager: På lager

Diesel er mest kendt for deres tøj kollektioner, men de har også en living serie hvoraf noget af det er udført i samarbejde med italienske Seletti. De har bl.a. skabt serien Machine collection som består af alt hvad du skal bruge af stel på spisebordet.

Pakken indeholder 3 forskellige tallerkener som gør det spændende at dække op med. De er alle lige store, har samme farve, men forskellige mønstre. Ens for dem alle er at inspirationen til designet stammer fra værktøj, skruer og bolte og passer perfekt til resten af Machine collection serien med bl.a. kopper, skåle og meget mere.

Design: Diesel
Producent: Seletti
Mål: Ø27,2 cm.
Materiale: Porcelæn
Rengøring: Opvaskemaskine

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.