HAY DLM KAFFEBORD - HVID

1.095,00

Flot og nemt flytbart bord fra Hay.

Lager: På lager

Med sit håndtag på toppen, er ideen bag kaffebordet DLM (Don't Leave Me) indlysende - Tag mig med! En bakke med ben og et håndtag, så du kan bringe bordet og din kaffekop med, når man bevæger sig rundt i huset - til din favorit stol eller til terrassen - et bord der kan bruges overalt. Bordet er et alternativ til traditionelle sofaborde, der ofte er store, tunge og ubevægelige. Dette er et sjovt bord til det moderne liv.

Design: Thomas Bentzen
Mål: B38 x D38 x H44/58 cm
Materiale: Glat pulverlakeret stål

 

 

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.