HAY PC BORDLAMPE - BLACK

1.745,00

PC bordlampen er en funktionel lampe, som egner sig godt til skrivebordet på kontoret.

Lager: På lager

PC bordlampen er en funktionel bordlampe, som egner sig godt til skrivebordet på kontoret. Lampen er udstyret med en gasfjeder i armen, så arm og skærm bliver i en hvilken som helst position man sætter den i. Lysstyrken kan tilpasses ved hjælp af en lysdæmper, som husker sidste anvendte styrke næste gang lampen tændes. Lampen slukker automatisk efter 6 timer.

Design: Pierre Charpin
Producent: Hay
Mål: B15 x D50 x H55 cm. Ledning: 2m
Materiale: Polycarbonat, aluminium, stål
Farve: Sort
Teknisk info: Indbygget LED-Pærer

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.