Fra: Hay

HAY SOFT COAT HANGER 4 STK. - SORT

245,00

Hay Soft Coat Hanger er en smart bøjle med sort gummibelægning så du undgår at dit tøj glider af. Meget funktionel bøjle der ikke giver mærker på tøjet. Kommer i æske med 4 stk.

Vælg nedenfor imellem modellerne: Wide uden bøjle, wide med bøjle, slim med bøjle.

Model/varenr.: 500073
WIDE
WIDE
WIDE WITH BAR
WIDE W. BAR
SLIM WITH BAR
SLIM W. BAR
Lager: På lager

Hay Soft Coat Hanger er en smart bøjle med sort gummibelægning så du undgår at dit tøj glider af. Meget funktionel bøjle der ikke giver mærker på tøjet. Kommer i æske med 4 stk. Wide modellen er til bredere skuldre.


Design: Hay
Mål: B44 x H27
Materiale: Gummi belagt træ / aluminium

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.