Fra: Hay

HAY VISKESTYKKER 2 STK. KITCHEN TILES

116,00
145,00
Du sparer: 29,00

Der findes 10 forskellige sæt med hvert deres mønster i pakningen og i to forskellige farveudgaver.

Model/varenr.: 501927udg
Lager: På lager

Skal man have et farvepift til køkkenet, så er der rig mulighed for at finde et sæt viskestykker fra Hay som kan hjælpe dig med det. Der findes 10 forskellige sæt med hvert deres mønster i pakningen og i to forskellige farveudgaver.

Design: Scholten & Baijings
Producent: Hay
Mål: 75 x 52 cm. 
Materiale: 70% bomuld / 30% polyester
Yderligere info: Lig viskestykket i koldt vand i 24 timer før det vaskes første gang. Det forhindre at farverne falmer og forbedrer tørre evnen.
Rengøring: Maskinvask 60°

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.