Med et smukt sengetæppe på sengen bliver soveværelset mere stilrent, indbydende og hyggeligt at se på og med udvalget af farver, mønstre og kvaliteter på sengetæpperne fra HAY kan du let ændre stemningen i soveværelset alt efter smag og stil.

Her på siden finder du udvalget af HAY sengetæpper i en lækker kvalitet og i flotte farver, som uden tvivl vil skabe en luksuriøs stemning i soveværelset. De populære quiltede sengetæpper Mega Dot og Polygon finder du i to størrelser, som passer godt til dobbeltsengen eller halvandenmandssengen.

Forny soveværelset med et af de lækre sengetæpper fra HAY, så er du garanteret et klassisk, moderne design som ikke går af mode.

-30%
451,50 kr.
645,00 kr.
Du sparer: 193,50 kr.
Lager: På lager

HAY sengetæppe - Mega dot og Polygon

Sengetæpperne fra HAY er yderst populære og stadig blandt bestsellerne hos HAY. Med et sengetæppe kan du hurtigt gøre soveværelset stilrent og rydeligt at se på. Er du til farver er det en nem måde at pifte et måske ellers kedeligt og neutralt soveværelse op, men der findes også de klassiske grålige farver for et neutralt og stilrent look.
Mega Dot sengetæppet er et stilrent, klassisk sengetæppe, som findes i to størrelser og flere farver, så der nemt kan findes et der passer til sengen og stilen. Det er et dekorativt, vendbart quiltet tæppe i en høj kvalitet, som aldrig går af mode.
Polygon sengetæppet er i samme kvalitet og findes ligeledes i to størrelser. Det grafiske mønster består her af polygoner - sekskanter - som smukt pryder hele tæppet.

Både Mega dot og Polygon sengetæpperne er vendbare og har en mørk og en lysere side, så man kan skabe sit eget udtryk alt efter hvilken side man anvender. Tilføj et par puder fra HAY på sengetæppet for at fuldende det bløde look.