HAY er kendte for at skabe nutidige møbler i et moderne design til den brede befolkning, som passer ind i de fleste boligindretninger. HAYs sortiment indenfor møbler er bredt, og du kan vælge at indrette et helt hjem, med designs fra HAY. 
Sofaborde og sideborde har en stor funktion i hjemmet, og er stort set uundværlige i enhver boligindretning. HAY har designet en række moderne og minimalistiske sofaborde i forskellige materialer og i skønne farver. De forskellige borde har mange anvendelsesmuligheder, og kan bruges som sofaborde, sideborde, natborde m.m. og er i et let og holdbart design, så de nemt kan flyttes rundt.

Her på siden finder du et udvalg af de mest populære sofaborde og sideborde fra HAY i et gennemført stilrent design. 

-40%
837,00 kr.
1.395,00 kr.
Du sparer: 558,00 kr.
Lager: På lager

 

HAY Bella sofabord

Det lille runde sofabord Bella blev oprindeligt designet til Bella Sky Hotel i København, og er et flot og stilrent sofabord i et simpelt design med de karakterfulde tre ben. Bordet kommer i flere størrelser og farver og er alle udført i egetræ. Bella sofabordet er flot at kombinere i flere størrelser, men fungerer også fint alene som sofabord eller sidebord.

HAY DLM bord

DLM bordet som dækker over betegnelsen don't leave me har et praktisk håndtag på toppen, som netop som navnet antyder er designet til at kunne tages med rundt i huset eller ud i haven. HAY formår her at kombinere form og funktionalitet i et smukt design.
Det er et let bord i pulverlakeret stål, som er et fint alternativ til de mere traditionelle sofaborde, der ofte er tunge og uflytbare. Bordet findes i to størrelser og i mange skønne farver samt sort og hvid.

Hay Tray table

Det populære bakkebord Tray table fra HAY er et praktisk bord, som ligeledes kommer i flere størrelser og farver. Det fungerer perfekt som sofabord og fungerer fint ved at sætte flere sammen i forskellige størrelser. Bordet er også fint som sidebord ved yndlingsstolen eller som natbord. Bakken placeres på stellet og kan løftes af ved behov.