Dette verdensberømte hollandske urmærke har siden 1908 specialiseret sig i at designe ure til hjemmet. Karlssons ure er kendetegnet ved deres høje kvalitet, flotte grafiske former og minimalistiske farver i et innovativt design, som vil passe ind i de fleste skandinaviskprægede hjem. Deres sortiment spænder sig bredt – alt fra de klassiske ure i et stilrent og simpelt design til de mere farverige ure i alle former og størrelser.

I Trendcorners sortiment af Karlsson ure finder du de helt minimalistiske visere, hvor alle de andre detaljer er skåret fra samt deres klassiske stationsure, som har haft en fast plads i Karlssons produktion siden 1980’erne. Et Karlson ur er ikke bare et funktionelt vægur; det er et dekorativt accessory til dit hjem, der vil passe ind i både køkkenet, soveværelset eller stuen.

-50%
82,50 kr.
165,00 kr.
Du sparer: 82,50 kr.
Lager: På lager

Pryd din væg med et Karlsson vægur eller vågn op med et Karlsson vækkeur

Et ur skal i dag gøre mere end blot at fortælle tiden. Det skal være et dekorativt element på din væg eller dit natbord. Det skal med andre ord passe ind i indretningen og samtidig være en flot detalje, der tilfører rummet elegance og stil. Med et Karlsson vægur eller vækkeur får du netop dette.
Siden 1980’erne har Karlsson været kendt for stationsuret. Det originale ur er kendetegnet ved de genkendelige Karlsson tal eller streger i et yderst simpelt design. Stationsuret findes i flere størrelser og er et tidløst og funktionelt vægur, som uden tvivl vil tiltrække opmærksomhed i dit hjem. Hvis du ønsker et ur, som er mere minimalistisk end det, så kan vi varmt anbefale Karlsson viserne. Det er et vægur, som blot består af en urkasse og visere, hvor din væg skal danne baggrund for urets stilmæssige udtryk.

Det kan være svært at stå op om morgen, så hvorfor ikke vågne op til lyden af et Karlsson vækkeur? Det er et fint og eksklusivt ur, der vil tilføje noget ekstra til dit soveværelse. Uanset hvilket ur fra Karlson du vælger, vil du være sikret et moderne og stilrent ur, som vil gøre dit hjem anderledes end andres og mere sofistikeret. Urene kommer i mange størrelser og forskellige materialer som blandt andet keramik, træ, aluminium og glas, der hver især vil give dit hjem et særligt udtryk.

Trendcorner giver dig tidens trends

Hos Trendcorner finder du ure i alle prisklasser og som let kan passe ind i alle hjem. Deres stærke, men dog simple, grafiske designs og små detaljer gør ethvert Karlsson ur unikt. Synes du dog, at vi mangler en bestemt model eller mangler du mere information omkring Karlsson urene, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan sagtens skaffe modellen hjem til dig, og vores kompetente medarbejdere sidder altid klar på tråden, hvis du har en henvendelse.
Du kan både kontakte os herinde på hjemmesiden eller ringe direkte til os på tlf. 26 15 00 37. Hvis du derimod har spørgsmål angående leveringen eller returnering, kan du nemt og hurtigt læse dig frem til et svar inde på vores ofte stillede spørgsmål.