Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn blev etableret i 1936 i Kgs. Lyngby og fremstillede porcelænsstel, vaser og anden brugskunst af høj håndværksmæssig og teknisk kvalitet. Fabrikken lukkede i 1969, men nåede at sætte et stort præg på dansk designhistorie med sine enestående og markante designs, hvor af mange lever videre den dag i dag.
I 2012 genopstod Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn og står i dag bag relanceringen af de ikoniske designs, der genskabes med den største omhu og respekt for designarven.
Samtidig opdager og profilerer Lyngby Porcelæn nyt design og nye formgivningstalenter, og skriver dermed videre på historien om en af Danmarks mest innovative porcelænsvirksomheder.

-50%
172,50 kr.
345,00 kr.
Du sparer: 172,50 kr.
Lager: Ikke på lager

Lyngbyvasen

Lyngbyvasen var og er et særkende for Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn, og er et af de mest ikoniske produkter. Denne cylindriske vase blev designet ud fra 30'ernes ideologi om at forene form og funktion. Overflødig ornamentering skulle ikke længere være en del af designet. Brugskunst skulle kunne stå i sin rene form og være brugbar.

Lyngbyvasen er et smukt bevis på Lyngby Porcelænsfabrikkens opfattelse af denne nye funktionelle bølge, hvor nobelt håndværk smelter sammen med moderne teknikker, og et markant anderledes design. En nytænkning som skabte denne tidløse vase.

Alle originale produkter fra Lyngby Porcelæn har det velkendte, håndtrykte monogram Danmark-Lyngby i bunden. Din garanti for, at du investerer i et design-ikon, der kan gå i arv i generationer.