LYNGBY PORCELÆN - GLAS VASE BLÅ

295,00

Den originale Lyngby glas vase fra Lyngby porcelæn.

Model/varenr.: L10012-33UDG
Lager: På lager

Lyngbyvasen var, og er, et særkende for Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn, og er et af de mest ikoniske produkter. Denne cylindriske hvide vase blev designet ud fra 30'ernes ideologi om at forene form og funktion. Overflødig ornamentering skulle ikke længere være en del af designet – brugskunst skulle kunne stå i sin rene form og være brugbar.

Selvom porcelæn udgør DNA'et i Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn, spiller glaskunsten en vigtig rolle i deres virksomheds historie. Fabrikken blev grundlagt af glasgrossister i 1936, og nu pustes der igen liv i glasarven med den flotte glasserie.

De originale produkter fra Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn har det velkendte, håndtrykte monogram Danmark-Lyngby i bunden. Din garanti for, at du investerer i et design-ikon, der kan gå i arv i generationer. Der medfølger ligeledes ægtheds certifikat.

Design: Lyngby porcelæn
Mål: H12, H15, H20, H25, H31, H38 cm.
Materiale: Porcelæn
Farvemuligheder: Rosa, blå, klar, grå (Fås også i porcelænsudgaver)

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.