MENU GRIDY ME MIRROR - DARK OAK

745,00

Gridy me mirror er perfekt som makeup-spejl og er et dekorativt designobjekt på badeværelset, soveværelset eller entreen. 

Model/varenr.: 4000939
Lager: På lager

Gridy me mirror er perfekt som makeup-spejl og er et dekorativt designobjekt på badeværelset, soveværelset eller entreen. Spejlet står løst i rillen i træbunden og kan sættes både lodret og vandret. Den ene side af spejlet er normalt spejlglas, den anden side har en gylden tone.

Design: Gridy
Producent: menu
Mål: H34cm, B25cm, D14cm
Materiale: Ask, glas
Farve: Mørk eg

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.