Fra: Menu

MENU POV BORD LYSESTAGE TERRACOTTA

177,00
295,00
Du sparer: 118,00

Geometrisk bordlysestage i fem forskellige farver

Model/varenr.: 4767269udg
Lager: På lager

Pov fra Menu er en serie af både bord og væglysestager i geometriske former. Brug den enkeltvis eller sæt flere sammen og dan dit helt eget grafiske design. Hvis man bevæger sig rundt om Pov lysestagen vil man opdage at synsvinklen ændrer lysestagens udseende. Fra nogle vinkler synes den en flad grafisk tegning og fra andre vinkler svæver de grafiske linier nærmest i luften. Så alt i alt en smuk lysestage med mange sjove muligheder.

Design: Note
Producent: Menu
Mål: 8 x 21 x 18,5 cm.
Materiale: Pulverlakeret stål
Farvemuligheder: Hvid, grå, sort, petrol og terracotta

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.