Med lamper fra Menu er du sikker på at få en funktionel lampe i et nytænkende design til alle rum i din bolig. Et funktionelt og minimalistisk design med rene linjer, går igen i stort set hvert lampedesign fra Menu, hvorfor du kan være helt sikker på at få en lampe, der spreder et behageligt og godt lys i hjemmet.

Her på siden finder du et stort udvalg af Menu lamper, hvor der er lagt vægt på godt design og kvalitet, så er du på udkig efter en pendel til spisebordet, en lysekrone til soveværelset eller en bordlampe til skænken i et lækkert og anderledes design, så er en lampe fra Menu et fremragende valg.                   

Populær
-50%
697,50 kr.
1.395,00 kr.
Du sparer: 697,50 kr.
Lager: Ikke på lager

Bollard lampen 

Bollard lampen er en alsidig lampe i silikone, som kan bruges på mange forskellige måder alt efter hvordan du vælger at placere den. Du kan eksempelvis lade den hænge ned fra loftet som en pendel. Du kan også vende skærmen, så lampen fungerer som et spotlight eller du kan lægge den ned på siden og placere den på en hylde for et mere moderne look. Endeligt kan du lade den stå på foden, som en helt almindelig bordlampe. Men i virkeligheden får du faktisk fire fantastiske lamper i én, når du vælger den populære Bollard lampe fra Menu.

Carrie LED lampen

Med Carrie LED lampen får du en allround lampe, som kan tages med ud i haven, på stranden eller du kan vælge at bruge den som en natbordslampe i soveværelset. Lysstyrken kan reguleres alt efter behov og der medfølger en USB oplader til hurtig og nem opladning af lampen. Desuden kan håndtaget på Carrie LED lampen tages af, så lampen kan stå som en lysende kugle på bordet, i vindueskarmen eller reolen for et mere dekorativt udtryk i boligindretningen.

Menu LED lamper har således et væld af anvendelsesmuligheder og Carrie LED lampen er designet for at hylde det danske ord ”hygge”, hvor vi i de lange, kolde vintermåneder ofte omgiver os med masser af levnede lys, for at skabe varme og hygge. Hos Trendcorner forhandler vi et bredt udvalg af genopladelige lamper fra Menu, så du altid kan få glæde af din lampe uanset, hvor du befinder dig.

JWDA-bordlampen

Menu har formået at kombinere materialer som beton, messing og glas på en rå og stilren måde i JWDA-bordlampen. Den svenske designer, Jonas Wagnell, har fundet inspirationen til denne smukke lampe i helt traditionelle olielamper, som stilmæssigt passer ind i mange hjem. Den fungerer lige så godt som bordlampe på skrivebordet eller sofabordet, som natlampe eller belysning i en vindueskarm.
Serien af JWDA lampen er udvidet med flere spændende designs, og de fåes nu også med marmor, messing og sort i kombination med det hvide glas.

Skulpturelle lysekroner fra Menu

Hos Trendcorner finder du flere skulpturelle lysekroner fra Menu. Blandt andet den femarmet Harrison Chandelier og den firearmet Franklin Chandelier, der begge er designet i et råt og industrielt look. De skulpturelle lamper i messing er inspireret af Glamour-perioden i New York i slutningen af 1930'erne og er en del af Tribeca serien designet af Søren Rose.