Lysestagerne fra Menu pynter flot i det moderne hjem og kommer i et minimalistisk og stilrent design med fokus på geometriske former. De er perfekte, når vinteren nærmer sig, og dagene bliver kortere, eller blot til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet.
Hos Trendcorner finder du et stort udvalg af de ikoniske og dekorative bordlysestager og vægstager fra Menu.

Historien om Menu er også historien om et usædvanlig stærkt familiebånd, hårdt arbejde og fornemmelse for flot, eksklusivt og stilrent design. En familie med en klar vision om at gøre verden til et mindre kompliceret og smukkere sted. En fælles ambition om at gøre en forskel gennem design ved at skabe smukke genstande til dagligdagen, uanset om det er køkkenudstyr, en flot, dekorativ Menu lampe eller en minimalistisk, geometriskformet lysestage til væg eller bord.    

De populære Menu POV bord- og vægstager

De populære POV vægstager og bordlysestager er et resultat af et vellykket designsamarbejde mellem Menu og Note Design Studio, der holder til i Stockholm. POV stagerne er absolutte bestsellere og består af en serie af lysestager til væggen eller bordet i et grafisk, geometrisk og legende design.
Bevæger man sig rundt om de forskellige designs og former i POV-serien, vil man bemærke, at objektet ændrer sig. Fra nogle vinkler vil de fremstå som flade grafiske tegninger, mens de grafiske linjer fra andre vinkler ser ud som om, de flyder frit i luften. Vægstagerne fra Menu fås i sort, sølv og messing samt i forskellige størrelser og former. De er flotte enkeltvis, men også spændende flere sammen på væggen. Bordlysestagerne fås i flere farver, og vil pynte på ethvert bord, hylde eller skænk.
Udover at pynte, skaber lysestager generelt en hyggelig atmosfære, og når stearinlysene tændes, vil du mærke den beroligende effekt. Tænd dem, når du vil slappe af efter en lang arbejdsdag, på dage hvor du vil skabe lidt ekstra hygge i hjemmet, eller når du har gæster, og der er lækker mad på bordet.