Det danske brand Menu står bag en lang række tidløse designprodukter, hvor høj kvalitet, skandinavisk æstetisk og gode materialer altid er i højsædet. Deres sortiment af interiør til den moderne bolig består blandt andet af lamper, skåle, vaser og ure til indretning af alle rum. Hos Trendcorner kan du bl.a. finde de karakteristiske salt- og peber kværne samt deres smukke lysestager, der skaber den helt rette stemning.

Menu er særlig kendt for deres innovative interiørløsninger og skønne designermøbler, der passer ind i alle hjem. Møblernes enkelthed og funktionalitet går igen i alle deres kollektioner, hvor også det nordiske designudtryk skinner klart igennem. Med et Menu møbel er du altid garanteret høj kvalitet, der holder i mange år frem. Gå på opdagelse herunder blandt borde, bænke, tøjstativer og meget mere fra Menu.

-60%
398,00 kr.
995,00 kr.
Du sparer: 597,00 kr.
Lager: Ikke på lager

Simplicitet og funktionalitet i ethvert møbel fra Menu 

Menu er et dansk firma, der siden begyndelsen i 1976 har været meget populær blandt de fleste. Brandet fremstiller møbler og interiør i tidløse designs, som passer til ethvert hjem. Uanset om det gælder badeværelset, køkkenet eller garderoben, så vil du kunne finde stilfuldt interiør og et væld af funktionelle møbler, der passer til netop din indretningsstil.

Menu samarbejder desuden med nogle af de allermest talentfulde og eftertragtede møbeldesignere verden over for hele tiden at være med på de nyeste trends og tendenser, og samtidig kunne levere unik, nordisk design i eksklusiv kvalitet. For Menu er det enkle design med et skandinavisk udtryk altid i fokus. Det kommer især til udtryk i deres valg af materialer, hvor du vil opleve kombinationer af beton, marmor og kobber, der giver brandet det helt særlige, kendetegnede nordiske udtryk.

På Trendcorner.dk kan du vælge blandt et bredt sortiment af Menu Møbler i alle prisklasser og som uden tvivl også vil passe godt ind i dit hjem. Vi forhandler kun det bedste interiør og møbler fra anerkendte brands, hvor der både er tænkt på design og funktionalitet. Har du spørgsmål til vores møbelsortiment fra Menu eller til nogle af vores andre populære designerprodukter kan du altid kontakte kundeservice for hjælp og vejledning. Her sidder vores dygtige medarbejdere klar til at besvare enhver henvendelse.