MUUTO MINI STACKED - HVID

447,50
895,00
Du sparer: 447,50

Det er ideelt til brug i stue, kontor, entré, børneværelse, køkken og ja dermed næsten hvert eneste rum i huset.

Medium
HVID
  • Størrelse: Medium
  • Farve: HVID
Lager: På lager

Mini stacked er en tilføjelse til Stacked reolsystemet. Det er ideelt til brug i stue, kontor, entré, børneværelse, køkken og ja dermed næsten hvert eneste rum i huset. Modulerne kan monteres i grupper eller enkeltvis og skaber dermed et utal af muligheder. 
Pift reolen ekstra op med clipsene fra stacked serien. Det skaber et smukt og anderledes præg på reolen. 

Design: Julien De Smedt
Producent: Muuto
Mål: Small: B33,2 x D26 x H16,6 cm. Medium: B33,2 x D26 x H33,2 cm. Large: B49,8 x D26 x H24,9 cm.
Materiale: Ask finer eller hvid MDF
Farvemuligheder: Ask, ask/gul, hvid
Yderligere info: Rengøres med enten en tør eller let fugtet blød klud. Reolerne i ask må ikke udsættes for stærk varme og direkte sol lys.

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.