Fra: Muuto

MUUTO PUSH KRUS 2 STK.

245,00

PUSH krusene er håndlavede i uglaseret stentøj med bløde kurver og en silkeblød overflade, der perfekt komplimenterer PUSH stempelkanden.

Model/varenr.: 21121
Lager: På lager

Inspireret af hverdagen og de behov der opstår, har Mette Duedahl haft til formål at designe innovative og ærlige objekter, hvor høj brugsværdi er kombineret med et enkel æstetisk design. PUSH krusene er håndlavede i uglaseret stentøj med bløde kurver og en silkeblød overflade, der perfekt komplimenterer PUSH stempelkanden. 

Design: Mette Duedahl
Producent: Muuto
Mål: H7,8 x D7,5 cm.
Kapacitet: 275 ml.
Materiale: Stentøj
Yderligere info: Sættet indeholder 2 krus.
Rengøring: Tåler opvaskemaskine

 

 

 

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.