MUUTO RESTORE ROUND BASKET

558,75
745,00
Du sparer: 186,25

Den Ikoniske RESTORE kurv er blevet udvidet yderligere i to spændende og funktionelle nye størrelser; RESTORE TRAY og RESTORE ROUND BASKET.

Model/varenr.: 13321
Lager: På lager

Den Ikoniske RESTORE kurv er blevet udvidet yderligere i to spændende og funktionelle nye størrelser; RESTORE TRAY og RESTORE ROUND BASKET. Begge de nye størrelser er lavet af det samme holdbare polymer filt som den oprindelige. Den RUNDE kurv er ideel til opbevaring af aviser, brænde, legetøj, tæpper og vasketøj.

Design: Mika Tolvanen
Producent: Muuto
Mål: H23 x L52cm. 
Materiale: Polymer filt som bl.a. består af genbrugs plastflasker.
Farvemuligheder: Sort, grå, rosa, støvet grøn
Rengøring: Brug en let fugtet klud

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.