Natures Collection er et dansk firma, som blev grundlagt i 2007 og er en af de førende distributører af kvalitets skind i Europa. Deres produkter er luksuriøse og fremstillet af 100% naturlige materialer i en meget høj kvalitet. Brandet er i dag synonymt med kvalitet, eksklusivitet og nordisk design.
Natures Collection tilbyder et bredt sortiment af skind, puder, tekstiler m.m., som alle er produceret i bæredygtige materialer. Alle leverandører er nøje udvalge og certificerede for at sikre den høje kvalitet.
Hos Natures Collection kombinerer man de bedste materialer med en stolt håndværkertradition, hvor hvert produkt har sin egen historie. Derfor er alle skind unikke, og ikke to er ens.
De mange smukke skind er flotte som dekoration i sofaen, stolen eller på sengen og tilføjer et strejf af varme, natur og luksus til dit hjem, og det er netop det, som Natures Collection gerne vil opnå, at give kunden fornemmelsen og charmen ved nordisk living. De bliver inspireret af den skandinaviske livsstil og forsøger altid at dele og sprede denne følelse med deres kunder.

-50%
372,50 kr.
745,00 kr.
Du sparer: 372,50 kr.
Lager: Ikke på lager