NATURES COLLECTION LANGHÅRET LAMMESKIND SORT

745,00

Du får et skind i høj klasse og med uendelige anvendelses muligheder.

Model/varenr.: NCL1006
Lager: På lager

Det Islandske lammeskind fra Natures collection er et rent luksus produkt. Du får et skind i høj klasse og med uendelige anvendelses muligheder som f.eks. til sofaen, stolen eller på gulvet.
Islandske får bliver født i det fri og græsser frit i landskabet. Den lange pels beskytter fårets hud fra fugt, mens den korte (inderste) pels holder fåret varm. Den lange pels er typisk 15cm. lang, som skaber et naturligt nordisk look hvor end det bliver placeret. 

Lammeskind er et naturligt produkt og hvert skind har sit unikke karakteristika. Uldens tekstur er resultatet af århundreders tilpasning til det barske islandske klima. Du bør derfor kun anse farverne på billederne som vejledende, men du er garanteret, at ingen har et lammeskind magen til dit.

Producent: Natures collection
Mål:100-120 cm.
Materiale: Islandsk lammeskind
Farve: Sort
Rengøring: Da det er et natur materiale kan det kun tåle at blive vasket med kold vand. Det skal lufttørre og evt. børstes.

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.