NORMANN COPENHAGEN COGNAC GLAS 2 STK.

295,00

Et eksklusivt cognac glas, der bryder med den klassiske konvention af design, og er en smuk kombination af funktion og ren nydelse.

Model/varenr.: 120900
Lager: På lager

Et eksklusivt cognac glas, der bryder med den klassiske konvention af design, og er en smuk kombination af funktion og ren nydelse. Det er et glas konstrueret med hensyn til dens indhold, aroma, temperatur og volumen. Formen på glasset øger intim oplevelsen af at drikke cognac ved at fremhæve den dybe farve og bevægelse af væsken.
Placer Cognac glasset på bordet, og nyd hvordan det forsigtigt vender, og udsender den fine aroma af dine foretrukne cognac.

Indeholder 2 glas.

Design: Rikke Hagen
Producent: Normann Copenhagen
Mål: D11 cm.
Kapacitet: 25cl.
Materiale: Glas
Yderligere info: Tåler opvaskemaskine

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.