NORMANN COPENHAGEN KRENIT KANDE 70 CL.

295,00

Krenit kanden har som skålene den karakteristiske skarpe kant, er mat udvendig og skinnende og farverig indvendig. Håndtaget er udført i silikone for et godt og behageligt greb

Model/varenr.: 352491
Lager: På lager

Krenit kanden som Herbert Krenchel designede i 1966 er nu blevet relanceret af Normann Copenhagen. Den har som skålene den karakteristiske skarpe kant, er mat udvendig og skinnende og farverig indvendig. Håndtaget er udført i silikone for et godt og behageligt greb.

Design: Herbert Krenchel
Producent: Normann Copenhagen
Mål: H16 x L17cm.
Kapacitet: 70 cl.
Materiale: Stål og silikone
Farvemuligheder: Mint, grå, rød, gul, hvid, turkis
Yderligere info: Tåler ikke opvasker og microovn
Rengøring: Vask med varmt vand og smør evt. kanten med lidt madolie i ny og næ for at undgå rust.

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.