NORMANN COPENHAGEN KRENIT SALAT SKÅL HVID

245,00

Krenit serien er en moderne klassiker, som giver et perfekt samspil mellem funktion og æstetik. 

Model/varenr.: 351020
Lager: På lager

Med et enkelt og rent udtryk, Krenit serien er en moderne klassiker, som giver et perfekt samspil mellem funktion og æstetik. Dens karakteristiske skarpe kant skaber balance mellem materiale og form, som giver skålen sit klassiske men moderne udtryk. Dens form har sat trenden for senere designs af skåle, og formen af skålen er lige så perfekt egnet til hjemmet i dag som dengang.

Det enkle udtryk af skålen gør den til et elegant valg på spisebordet og ved særlige lejligheder. Lavet af slidstærkt melamin, som også gør den til et glimrende valg til hverdagsbrug. Kan også bruges til frugt, snacks og meget andet. Kun fantasien sætter grænserne.

Design: Herbert Krenchel
Producent: Normann Copenhagen
Mål: D28 x H14 cm.
Materiale: Melamin
Farvemuligheder: Hvid, sort
Yderligere info: Rengøres med almindelig opvaskemiddel eller i opvaskemaskine. Tåler ikke microovn og ovn.

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.