NORMANN COPENHAGEN LONG DRINK GLAS 2 STK.

295,00

Longdrink glasset er et eksklusivt og funktionel glas med et enkelt skandinavisk udtryk.

Model/varenr.: 120810
Lager: På lager

Longdrink glasset er et eksklusivt og funktionel glas med et enkelt skandinavisk udtryk. Hvert glas er blevet blæst med munden og det smukke, æstetiske design kan ses i det fine håndværk og tydeligt mærkes, når du bruger glasset. Den lille boble i glasset bidrager til at skabe en underholdende drink som elegant hæver isterninger som små blokke af is. Man kan også bruge long drink glas til øl eller vand. Glasset er fast og vægten af bunden gør den ideel til både fest og hverdag. Med sit elegante design er Long drink glasset et dekorativt supplement til både middagsbordet og i baren.

Indeholder 2 glas.

Design: Rikke Hagen
Producent: Normann Copenhagen
Mål: H13,6 x D8 cm.
Kapacitet: 45cl.
Materiale: Glas
Yderligere info: Tåler opvaskemaskine

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.