NORMANN COPENHAGEN SENGELINNED SPRINKLE - BLÅ

545,00

Sprinkle er et sæt sengetøj med en smuk abstrakt print og et indbydende udseende.

Model/varenr.: 602399
Lager: På lager

Sprinkle er et sæt sengetøj med en smuk abstrakt print og et indbydende udseende. Sprinkle har en blød og glat kvalitet, der gør det utroligt behageligt at sove i. Dens bløde, organiske karakter er skabt af bølgede linjer af pletter inspireret af forskellige teksturer og pigmenter. Sprinkle sengetøjet fås i fire flotte farvekombinationer, der spænder fra dæmpede og rolige nuancer til mere kontrast, legesyge farvekombinationer. Sprinkle tilføjer en afslappet elegance til soveværelset med en klassisk grå eller kølig hvid. Den grønne giver en underspillet injektion af farve, mens den blå er både fed og iøjnefaldende med sin accent af frisk pink.

Design: Anne Lehmann
Producent: Normann Copenhagen
Mål: L200 x W140 cm.
Materiale: 100% bomulds satin
Farvemuligheder: Frost, grå, grøn, blå
Teknisk info: Kan maskinvaskes ved 60 grader
Yderligere info: Puden er lavet med konvolut lukning og dynbetrækket med skjulte knapper.

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.