NORMANN COPENHAGEN WATCH ME VÆGUR GRØN

345,00

Watch Me's specielle form og farver gør at den skiller sig ud.

Model/varenr.: 341015
Lager: På lager

Watch Me's specielle form og farver gør at den skiller sig ud. Watch Me er inspireret af en farveprøve, der danner en fane, når farverne foldes ud. Tiden går, uanset hvad vi gør, men Watch Me tilføjer farve til de forskellige tidspunkter.
Hæng det i ethvert rum, der har brug for en smule farve, eller sæt flere Watch Me vægure sammen, som f.eks. viser tiden i forskellige tidszoner.

Design: Rasmus Gottliebsen
Producent: Normann Copenhagen
Mål: D28,5 cm.
Materiale: Pulverlakeret aluminium
Farvemuligheder: Multi, pink, grøn, blå
Teknisk info: Bruger 1 AA batteri - ikke inkluderet
Yderligere info: Nemt at hænge op på enten en skrue eller et søm

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.