NORMANN COPENHAGEN DROP IT KNAGER NATUR 2 STK.

199,00

Dropit er en dråbeformet knag med et stærkt visuelt udtryk og udsøgt finish.

Model/varenr.: 331540
Small Large
Lager: På lager

Dropit er en dråbeformet knag med et stærkt visuelt udtryk og udsøgt finish. Hæng en enkelt dråbe på væggen eller tilføj flere og skal et flot mønster. Dropit symboliserer et strejf af både den fashionable og det dramatiske, mens på samme tid have en enkel og genkendelig form. Asshoff & Brogård forklarer: "Med Dropit har vi designet en krog, der er så meget mere end et objekt til at hænge frakker på. Vi har arbejdet med trædrejnings teknikker til at give Dropit en udsøgt finish, og træets struktur giver produktet en unik karakter. " Dropit er et eksempel på, hvordan selv et simpelt produkt med en simpel funktion kan gøre en forskel.
De små er oplagte til brug i køkkenet til viskestykkerne og de store passer perfekt til overtøjet. Dropit fås i to størrelser, og kommer som et par i en æske.

Design: Johanna Asshoff and Hanna Brogård
Producent: Normann Copenhagen
Mål: Small: H7,7 x L5 x D8 cm. Large: H9,3 x L6 x D8,7 cm.
Materiale: Træ
Farvemuligheder: Natur, sort, blå, koral, hvid
Teknisk info: Skrue er påsat og rawplugs medfølger, så de er nemme at sætte op.
Yderligere info: Rengøres med en let fugtet klud.

                   

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.