NORMANN COPENHAGEN FOLK LYSESTAGE - BORDEAUX

149,00

Folk er en vifte af tidløse stager lavet til at blive kombineret på mange måder.

Model/varenr.: 357019
Lager: På lager

Folk er en vifte af tidløse stager lavet til at blive kombineret på mange måder. Serien består af fire forskellige lysestager og en bakke med en enkel, minimalistisk føler. De silhuetter, som hverken er runde eller firkantede, giver Folk serien deres karakter og eget unikke udtryk. Former, størrelser og kanter er designet med en omhyggelig opmærksomhed for detaljer, de små lysestager passer perfekt ind i bakkerne. Folk Serien består af fem forskellige modeller, hver i to forskellige farver. Farverne i denne serie spænder fra tre klassiske nuancer af grå til lys blå, bordeaux og gul. Farverne er valgt for at gøre området interessant og gøre det nemt at kombinere lysestagerne i henhold til ens smag og indretning.

Design: Simon Legald
Producent: Normann Copenhagen
Mål: H12,6 x L10, 5 x D9,3 cm.
Materiale: Lakeret zink
Farve: Bordeaux
Yderligere info: Rengør med fugtig klud

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.