NORMANN COPENHAGEN HI PUDE - MØRK GRÅ

595,00

HI puden fra Normann Copenhagen er en fyldig pude med bløde og organiske kurver. Knappen i midten, som bryder pudens flade, er af mat plast og har form som et H eller I - alt efter hvilken vej man iagttager den - deraf navnet HI.

Model/varenr.: 602641
Lager: På lager

HI puden fra Normann Copenhagen er en fyldig pude med bløde kurver. Knappen i midten, som bryder pudens flade, er af mat plast og har form som et H eller I - alt efter hvilken vej man iagttager den - deraf navnet HI.

Design: Simon Legald
Producent: Normann Copenhagen
Mål: L60cm H50cm
Materiale: 95% uld, 5% polyamid
Rengøring: Det anbefales at puden renses

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.