NORMANN COPENHAGEN LINE PUDE 40X60 - BLÅ

545,00

Line er en serie af puder i to størrelser. Designet er klassisk og stilrent med klassiske striber i forskellige bredder og tone-i-tone farvekombinationer.

Model/varenr.: 602616
Lager: På lager

Line er en serie af puder i to størrelser. Designet er klassisk og stilrent med klassiske striber i forskellige bredder og tone-i-tone farvekombinationer. Kombinationen af grove og fine strukturer giver liv til designet, og pudernes enkeltfarvede nuancespil giver et underspillet og roligt look.

Design: Britt Bonnesen
Producent: Normann Copenhagen
Mål: L60CM H40cm
Materiale: Uldblanding
Yderligere info: Pudebetrækket kan tages af
Rengøring: Betrækket kan renses

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.