NORMANN COPENHAGEN NYHAVN VASE LARGE - SORT

349,00

Nyhavn er et karakteristisk vase med en flot afrundet silhuet og med både et genkendeligt og nyt formsprog.

Model/varenr.: 102065
Lager: På lager

Nyhavn er et karakteristisk vase med en flot afrundet silhuet og med både et genkendeligt og nyt formsprog. De støvede pastelfarver og varierende højder og bredder var inspireret af husene i det populære historiske kvarter i Nyhavn i København. Nyhavn vaserne fås i tre forskellige størrelser og i to forskellige farver: En lille i ren hvid og frisk koral, en medium i klassisk lysegrå og himmel grå og en stor i kontrastfarve sort og mineralsk grå.

Design: Simon Legald
Producent: Normann Copenhagen
Mål: D15,4 x H22,6 cm.
Materiale: Porcelæn
Farve: Sort
Teknisk info: Håndvaskes

                                       

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.