NORMANN COPENHAGEN PLUS SENGELINNED - NUDE

545,00

Plus er minimalistisk sengetøj med et diskret mønster. Plus sengelinned består af fredelige underspillede prints i rolige farver. Sengetøjet er lavet af 100% satinvævet bomuld med en blød og glat kvalitet, hvilket gør det utrolig behagelige at sove i.

Model/varenr.: 602400
Lager: På lager

Plus er minimalistisk sengetøj med et diskret mønster. Plus sengelinned består af fredelige underspillede prints i rolige farver. Sengetøjet er lavet af 100% satinvævet bomuld med en blød og glat kvalitet, hvilket gør det utrolig behagelige at sove i.

Design: Anne Lehmann
Producent: Normann Copenhagen
Mål: L200 x W140 cm.
Materiale: 100% bomulds satin
Teknisk info: Kan maskinvaskes ved 60 grader
Yderligere info: Puden er lavet med kuvert lukning og dynebetrækket med skjulte knapper.

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.