NORMANN COPENHAGEN POCKET ORGANIZER NO. 1

145,00

Pocket fås i fire forskellige størrelser og er nyttige til utallige formål

Model/varenr.: 382019
GRØN
GRØN
GRÅ
GRÅ
GUL
GUL
HVID
HVID
ORANGE
ORANGE
SORT
SORT
Lager: På lager

Denne alsidige og dekorative vægmonteret opbevaringsløsning er velegnet til den del af dit hjem, hvor der er behov for ekstra opbevaringsplads. Pocket fås i fire forskellige størrelser og er nyttige til utallige formål lige fra magasin holder til opbevaring af blyanter, make-up, køkkenredskaber, planter og meget mere.

Et valg af seks forskellige farver giver rig mulighed for at kombinere Pockets så de passer nøjagtigt ind i din smag og indretning. 

Pocket monteres på væggen med et glidende beslag, hvilket gør det let at løfte og rengøre.

Design: Simon Legald
Producent: Normann Copenhagen
Mål: H8 x L16 x D7,3 cm. 
Materiale: Polypropylene
Farvemuligheder: Grå, grøn, gul, orange, hvid, sort
Teknisk info: Tåler opvaskemaskine

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.