NORMANN COPENHAGEN SHOREBIRD MEDIUM

245,00

Lad dit hjem blive dekoreret med de smukke shorebirds fra Normann.

Model/varenr.: 100155
HVID
HVID
KORAL
KORAL
MINT
MINT
Lager: Ikke på lager

Lad dit hjem blive dekoreret med de smukke shorebirds fra Normann. Shorebird er en karakterfuld træfugl i eg. Shorebird er drejet af solidt egetræ, og deres simple silhuet uden dekoration giver dem et næsten stiliseret udtryk.
Variationerne i de små detaljer giver de tre fugle hver deres unikke personlighed og gør designet levende.
Den største af de tre fugle er inspireret af regnspurven som har en lang hals og og et nedadbøjet næb. Det er en aristokratisk skabning. Dens lange ben tager langsomme, velovervejede skridt, mens den kigger forsigtigt rundt. Den mellemstore fugl er vågen og aktiv som en rødben. Denne elegante fugl er ofte at finde sammen med andre vadefugle. Endelig har vi en ryle; en omgængelig lille fugl, der ofte findes i store flokke. Placer Shorebird på en hylde, skænk eller kommode, hvor de stolte kan stå side om side med dine vaser og andre dekorative elementer.

Design: Sigurjón Pálsson
Producent: Normann Copenhagen
Mål: H11 x L15 x D5,5 cm.
Materiale: Eg og lakeret stål
Farvemuligheder: Koral, hvid, mint
Teknisk info: Rengøres med let fugtet klud

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.