NORMANN COPENHAGEN STONE HOOKS - 2 STK.

245,00

Stone er kroge i et stærkt og simpelt design. Stone krogen er lavet af natursten og hver enkelt er unik.

Model/varenr.: 103000
Lager: På lager

Stone er knager i et stærkt og simpelt design. Stone knagen er lavet af natursten og hver enkelt er unik. De giver dit hjem et naturligt element i boligindretningen.

Hæng et sæt Stone knager i gangen eller i en gruppe for at skabe din egen stil. Hæng Stone knagerne på en simpel hvid væg i køkkenet eller badeværelset for at give en subtil islandsk følelse til boligindretning, eller lad knagerne være det naturlige element på en dristigt farvet eller tapetseret væg.

Sættet indeholder 2 knager.

Design: Helga Sigurbjarnadottir
Producent: Normann Copenhagen
Mål: B7 x D12,5 cm.
Materiale: Natur sten
Yderligere info: Hver sten er unik og kan derfor variere i både størrelse og form

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.