En nem måde at ændre stemningen i sit hjem på er ved at tilsætte farverige elementer i form af puder og plaider. Normann Copenhagen har designet en række serier af puder og plaider i skønne farvesammensætninger, som gør det muligt at eksperimentere med forskellige farver i hjemmet. 
Her på siden finder du et godt udvalg af skønne puder og plaider fra Normann Copenhagen i et væld af flotte farver og grafiske mønstre. Er du på udkig efter kvalitetspuder i et slidstærkt stof, som holder farven år efter år er tekstilerne fra Normann Copenhagen et godt valg.

Puder i flotte farver og grafiske mønstre

De stilrene puder fra Normann Copenhagen er alle fremstillet i et slidstærkt stof, som holder form og farve år efter år. Farverne i Edge og Line puderne er holdt i tone-i-tone nuancer og har et moderne og nutidigt udtryk, som passer ind i mange hjem.
HI puden er en enkel og utraditionel pude i uld, hvor knappen i midten trækker sammen i stoffet, så der skabes bløde, organiske former. Navnet HI kommer af knappens form, som alt efter hvilken måde puden vender på, enten er et H eller et I. 
Alle puder kommer i et væld af farver og kan mikses på kryds af tværs for at skabe den stemning, man ønsker.

Hyggelige uldplaider

De populære Tint plaider fra Normann Copenhagen er lavet i det blødeste uld, og kendetegnes ved det flotte farvespil, som er i tæppet fra det lyse til det mørkere. Farvespillet i plaiden gør, at du kan få præcis det udtryk, du ønsker, alt efter hvorledes plaiden foldes. En skøn plaid at lune sig med til de kolde aftener i stuen eller på terrassen.