Der er ikke noget bedre og mere hyggeligt end at putte sig under en varm plaid i sofaen i de kolde vintermåneder, eller nyde de til tider kølige sommeraftener i haven med en varm plaid omkring sig.
Hos Trendcorner finder du lækre og dekorative plaider i en høj kvalitet med fokus på dansk design fra HAY, Normann Copenhagen og Silkeborg Uldspinderi. Plaiderne kommer i mange farver, mønstre og kvaliteter i det blødeste merinould, lammeuld og bomuld. 

Plaiden er blevet en næsten uundværlig del i indretningen og kan ligeledes fungere som en dekorativt indslag i boligen. Mange vælger at lade plaiden hænge over armlænet på sofaen, som et farverigt pift til en måske neutral sofa. Eller hvad man at fylde en kurv med lækre plaider ved siden af sofaen, så de er nemt tilgængelige, når man skal have varmen og slappe af efter en lang dag på arbejdet.

Populær
-50%
447,50 kr.
895,00 kr.
Du sparer: 447,50 kr.
Lager: På lager

HAY Plaid

Plaiderne fra HAY er utrolig dekorative og kommer i flotte mønstre og farver som fx. Plus 9 plaiderne. De er fremstilet af det blødeste merino uld i en lækker kvalitet og med et flot mønster. Det er en let plaid, som trods det er dejlig varm. Er man mere til de afdæmpede farver uden for mange detaljer finder man også det i sortimentet. Den ensfarvede Crinkle plaid har en flot krøllet struktur og er både praktisk og flot. Plaiden fylder ikke meget, når den er foldet sammen og er derfor oplagt at tage med på køreturen eller på skovturen.

Kvalitets uldtæpper fra Silkeborg Uldspinderi

Silkeborg Uldspinderi har igennem mange år specialiseret sig i at fremstille naturplaider i høj kvalitet. Alle plaider er fremstillet efter de bedste principper, og her får man en plaid, som holder år efter år. Plaiderne findes i et væld af farver og mønstre og også i naturlige uldfarver.
Hos Trendcorner finder du et stort udvalg af de lækre uldtæpper fra Silkeborg Uldspineri og finder du ikke det du søger, bestiller vi det gerne hjem til dig.