Puder i indretningen har ikke blot en praktisk funktion. som giver støtte i ryggen eller til hovedet, men er også yderst dekorative og er en nem måde at forandre hjemmet på.
Vi bruger puder i sofaen, i stolen eller på sengen og valget af farver, mønstre og kvaliteter kan ændre stemningen og tilføre hjemmet personlig stil og elegance. Det er ofte de små detaljer, som gør forandringen, og med puder kan vi eksperimentere og ændre stemningen og stilen i hjemmet uden de store omkostninger.

Hos Trendcorner finder du udvalget af puder fra HAY, Normann Copenhagen og Nordal, som alle kommer i et slidstærkt stof af høj kvalitet, så de holder form og farve år efter år. Puderne kommer i forskellige stoftyper her i blandt uld, bomuld og velour og i mange farver, så der stilmæssigt er noget til alle indretninger.

-70%
388,50 kr.
1.295,00 kr.
Du sparer: 906,50 kr.
Lager: På lager

De klassiske Dot puder fra HAY

Dot serien fra HAY er en serie af puder i mange forskellige farver og stoftyper, som er karakteriseret ved den runde knap i midten, som på den ene side farvemæssigt står i kontrast til pudens farve. Det er en stilren og tidløs pude, som i dag findes i mange hjem. Puden findes i et væld af farver, hvis man ønsker kulør i boligen men også i mere dæmpede farver, hvis man ønsker et roligt og enkelt udtryk.
Dot puderne findes i to størrelser og har god fyld, så de holder formen. Brug puderne i indretningen til til at dekorere din sofa, på sengen ovenpå et smukt sengetæppe eller i lænestolen og mix gerne forskellige materialer og farver for personlig stil i hjemmet.

Grafiske puder fra Normann Copenhagen

Designet på puderne fra Normann Copenhagen er klassisk og stilrent i flotte farver, som er holdt tone-i-tone. Her er flere serier af puder, som bl.a. Line og Edge puderne, hvor de grafiske detaljer bryder designet på en spændende og levende måde. HI puden er en lækker, fyldig pude i uld med en karakteristisk knap i midten, som bryder pudens overflade. Puden er i ensfarvet uldstof med en lækker fyldighed, som virkelig giver støtte til ryggen samtidig med, at den vil pynte flot i sofaen eller på sengen.

Dekorer dit hjem med skønne puder fra de kendte danske brands og giv din sofa et nyt udtryk.