Friskkværnet salt og peber er afgørende for den gode smag i madlavningen. Hos Trendcorner finder du derfor et bredt udvalg af salt- og peberkværne fra Alessi, HAY, Menu m.fl., der gør det nemt at dosere krydderier efter smag og behag.
Se vores udvalg af stilrene salt- og peberkværne og få inspiration til en moderne indretning af dit køkken nedenfor.

Populær
-60%
168,00 kr.
420,00 kr.
Du sparer: 252,00 kr.
Lager: Ikke på lager

Menu salt og peber - køkkenkværne, der ikke drysser

Vi forhandler stilfulde Menu salt og peber kværne designet af NORM i matteret plast eller stål, hvor kværnen sidder i toppen, så krydderierne ikke drysser på bordet. De populære Bottle Grinders fra Menu kan ligeledes fyldes op med andre grove krydderier end blot salt og peber.

Køkkenindretningen er med til at gøre dit køkken til et hyggeligt sted for hele familien fremfor blot at være et sted, hvor der skal kokkereres. Når du skal udvælge salt- og peberkværne til dit køkken, er det derfor vigtigt at overveje, om du ønsker køkkenkværnene dekorativt stående på spisebordet eller gemt væk langt inde på krydderihylden. Dertil bør du også tænke på, om de er nemme at betjene og fylde op.

Alessi salt og peber sæt – italiensk kvalitet i topklasse

Salt og peber er blandt de mest essentielle ingredienser på krydderihylden, som langt de fleste bruger i den daglige madlavning. Hvis du leder efter et lækkert kværnsæt, der er med til at skabe liv og hygge i dit køkken eller spisestue, så kan vi varmt anbefale et Alessi salt og peber sæt.
Designet Graves kombinerer europæisk tradition, art deco-stil og amerikansk pop art, og er fremstillet i højglanspoleret rustfrit stål med håndtag i PA. Alessi er førende inden for italiensk design, og brandet er især kendt for deres sjove og anderledes designs, som også kommer til udtryk i deres salt- og peberkværne.

Køkkenkværne til ethvert spisebord

Når der skal doseres salt og peber, så har vi hos Trendcorner.dk et bredt udvalg af køkkenkværne til ethvert spisebord. Her på siden finder du køkkenkværne fra kvalitetsbrands i tidløse designs, der passer til enhver smag og indretningsstil. Du kan blandt andet få Ori salt- og peberkværne fra HAY, der har en mat finish og en femkantet form, som gør dem dekorative såvel i køkkenet som på spisebordet.

Særligt er HAY kendt for deres ultramoderne, funktionelle og arkitektoniske interiørdesigns til boligen, hvilket bestemt også er tilfældet her. Hvad enten det gælder den daglige madlavning eller festmiddage, så vil salt og peberkværnene fra HAY Køkken pryde ethvert bord.

Har du spørgsmål til vores sortiment af salt- og peberkværne eller til nogle af vores andre populære designerprodukter kan du altid kontakte kundeservice for hjælp og vejledning.