Fra: Sebra

SEBRA HÆKLET BARNEVOGNSOPHÆNG PASTEL LILLA

147,00
245,00
Du sparer: 98,00

Sød barnevognsophæng med to elefanter og små kugler i dejlige neutrale farver.

Model/varenr.: 3953
Lager: På lager

Sød barnevognsophæng med to elefanter og små kugler i dejlige neutrale farver.
Kæden er lavet af en elastiks snøre så den kommer til at sidde perfekt på alle typer barnevogne. I hver ende sidder en klips som man sætter den fast med. Det er en meget stærk klips, så den kan tåle at barnet rører ved ophænget uden at det falder ned.
Ophænget er tilmed 100% håndlavet.

Design: Sebra
Mål: L53 cm.
Materiale: 100% bomuld. Clips af træ/metal.
Farvemuligheder: Pastel lilla og pastel blå
Yderligere info: For at undgå eventueller skader bør ophænget fjernes, når barnet begynder at forsøge at rejse sig i barnevognen, da det ellers kan vikle sig ind i legetøjet.

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.