Med et sengetæppe kan du forvandle dit soveværelse til et indbydende og rydeligt værelse med et stilrent udtryk, som indbyder til ro og afslapning. Et sengetæppe er altså med til at understrege din personlige stil og ved at kombinere sengetæppet med smukke puder, kan du gøre helhedsindtrykket fuldendt.
Med valget af sengetæppe kan du tilføre rummet atmosfære og luksus, og du kan nemt ændre udtrykket i soveværelset blot ved at skifte sengetæppe.
-60%
198,00 kr.
495,00 kr.
Du sparer: 297,00 kr.
Lager: Ikke på lager

Klassiske quiltede sengetæpper fra HAY

De klassiske quilt sengetæpper Mega Dot fra HAY har en god størrelse til dobbeltsengen og er lavet i kraftigt kvalitetsstof, så de falder flot på sengen. De er simple i udtrykket med store prikker i ensfarvet stof og er vendbare, så du faktisk kan vælge imellem 2 farver på sengetæppet. Sengetæppet kommer i flere størrelser og kan bruges både til halvandenmands- og dobbeltsengen. 
Med et Mega Dot sengetæppe fra HAY er du sikker på at få et flot sengetæppe, som er klassisk og flot, og som kan anvendes på sengen i mange år frem. Et sengetæppe som vil få dit soveværelse til at fremstå ryddeligt og elegant og som indbyder til ro og afslapning.

Lette sengetæpper i bomuld

Er du til et lettere udtryk i soveværelset er det flotte Crinkle sengetæppe fra HAY et godt valg. Sengetæppet har en krøllet struktur i stoffet, og frynserne i enden gør sengetæppet til en flot detalje på sengen. Sengetæppet findes også i en mindre størrelse, som plaid, og de kan begge sagtens anvendes som et tæppe, som man kan svøbe sig i i sofaen.
Crinkle sengetæppet kommer i flotte farver, men også i mere dæmpede farver som grå og hvid, hvis man er til det helt enkle udtryk. Det er i 100% bomuld og fylder ikke meget, når det ikke er i brug.

Forkæl dig selv med et lækkert sengetæppe til soveværelset eller gæsteværelset og suppler med flotte puder og sengelinned for et flot og dekorativt udtryk.