Historien om Silkeborg Uldspinderi trækker tråde helt tilbage til 1940’erne, hvor familiens første spinderi blev etableret. Den rå uld har altid været omdrejningspunktet. I dag producerer Silkeborg Uldspinderi plaider i alpaca/uld, baby alpaca og ren uld i absolut højeste kvalitet. Uldplaider, der sælges i store dele af verden.

De anerkendte uldplaider fra Silkeborg Uldspinderi er slidstærke og holder sig pæne år efter år. Hos Trendcorner har vi et stort udvalg af de populære plaider, og du kan vælge mellem mange farver og mønstre. Søger du en uldplaid, som vi ikke har her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os på info@trendcorner.dk, og så vil vi gøre vores bedste for at bestille din yndlings plaid hjem.

Populær
-50%
447,50 kr.
895,00 kr.
Du sparer: 447,50 kr.
Lager: På lager

Skab hygge og varme med uldplaider

Uldplaider skaber både hygge og varme. Svøb dig ind i en uldplaid med en kop te i de kolde vintermåneder, eller forlæng sommeraftnerne på altanen med en varm plaid, når duggen falder. En plaid er meget anvendelig og nærmest uundværlig. Hos Trendcorner har vi et stort udvalg af plaider, der alle har en god størrelse, så man rigtig kan svøbe sig i dem, når man har brug for lidt ekstra varme og en hyggelig stemning.
Plaider fungerer også godt som et dekorativt indslag i boligindretningen. De pynter fint over armlænet på en sofa eller en lænestol. Kombinerer du din plaid med nogle flotte dekorative puder, kan du let tilføre et personligt pift til indretningen eller følge tidens trends, uden at skulle i gang med den store møbeludskiftning.

Twist a twill

De populære twist a twill uldplaider er resultatet af et designsamarbejde mellem den danske tekstildesigner Tina Ratzer og Silkeborg Uldspinderi. Designet er en nyfortolkning af de klassiske uldplaider og består af et grafisk mønster af trekanter, der er vendt og drejet over hele plaidens flade for en tredimensionel effekt. Twist a Twill er fremstillet i 100% merinould, og fås i mange flotte farver, der skaber en flot kontrast i en minimalistisk indretning.