SILKEBORG ULDSPINDERI BORNHOLM NATURPLAID

549,00

Dejlig stor plaid til de kølige aftener og hyggestunderne i sofaen.

Model/varenr.: 100111-14
Lager: På lager

Igennem mange år har Silkeborg Uldspinderi specialiseret sig i fremstilling af plaider hvor kun uldens naturlige farver er brugt. De grå farver kommer fra Gotlandske Pelsfår og den brune og hvide uld kommer fra Norge. Gammel håndværkertradition præger arbejdet med uld og garn og resultatet er en robust, gennemprøvet kvalitet som hverken indeholder farvestoffer eller skadelige kemikalier

Design: Silkeborg uldspinderi
Mål: 140x240 cm.
Materiale: 100% lammeuld
Vaskeanvisning: Kan maskinvaskes ved uldprogram

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.